Foto: ZŠ a MŠ Březno
Chomutov

Březno u Chomutova – Místo triček a mikin dresy a oblečení v národních barvách. Tak vypadal včerejší den školáků v Březně u Chomutova. Děti přišly na vyučování jako ti správní hokejoví fanoušci, aby oslavily Den hokeje.

„Ukažte, jací jste fanoušci. Velký svátek všech fanoušků ledního hokeje je tady. Praha a Ostrava jsou města, která hostí letošní ročník světového hokejového šampionátu a na vás je ukázat, jak fandíte svým týmům! Přineste si dresy, výstroje, vlajky, famfáry, pomalujte se jako správní fanoušci. Tento den je věnován všem školním fanouškům hokeje. Nezáleží na tom, jestli fandíte Česku, Slovensku, Švédsku, Kanadě nebo některému z klubů NHL či extraligy. Tento den bude jen váš,“ vyzývali organizátoři akce ze Schools United.

Podpořit Den hokeje a popovídat si s dětmi přijeli do školy i dva chomutovští Piráti Tomáš Koblížek a František Mála.

Foto: ZŠ a MŠ Březno

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru