Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Díky včasnému oznámení a rychlé reakci policistů se ve čtvrtek 25. dubna podařilo dopadnout původně neznámého muže, který měl dopoledne v Chomutově obtěžovat mladou ženu.

Když 19letá dívka procházela místem v blízkosti cyklostezky u křížení ulic Dostojevského a Krátké, doběhl ji neznámý muž, který jí měl beze slov zezadu sáhnout dlaní do rozkroku. „Vylekala se a silně vykřikla, poté se na muže otočila a viděla, že její hlasitá reakce ho také zaskočila a sám se lekl. Ona pak v křiku pokračovala a dotyčný utekl pryč," popsala situaci policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Napadená událost za pár minut oznámila policistům a muže jim celkem podrobně popsala. Policisté informace k popisu neznámého ihned předali všem hlídkám, přičemž si jedna z nich při propátrávání širšího okolí místa události všimla muže, který tomuto popisu odpovídal. Policisté ho zastavili, ztotožnili a zadrželi. „Třiadvacetiletého Chomutovana, který se k popsanému jednání doznal, vyšetřovatel ještě v ten den obvinil ze spáchání trestného činu výtržnictví. Protože byl již dříve za obdobné jednání soudně trestán, hrozí mu nyní u soudu až tříleté odnětí svobody," dodala mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru