Libor Kocáb. Foto: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Starosta města jmenoval nového tajemníka kláštereckého městského úřadu. Od 1. března se jím stal Ing. Libor Kocáb. Vystřídal tak Dr. Ing. Radku Hodicovou, která vedla městský úřad do 31. října 2023.


Libor Kocáb vystudoval Fakultu životního prostředí Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, obor revitalizace krajiny. Od roku 2008 pracuje na Městském úřadě v Klášterci nad Ohří. Začínal jako referent a v roce 2021 se stal vedoucím odboru místního hospodářství, dopravy a životního prostředí.

Tajemníka obecního úřadu jmenuje podle zákona starosta, a to se souhlasem ředitele krajského úřadu. Vlastnímu jmenování předcházelo výběrové řízení, do užšího finále postoupili 4 kandidáti, kteří následně absolvovali psychologické testy a pohovory, kde kromě prokázání znalostí relevantní legislativy (zákon o obcích, zákon o úřednících, zákoník práce) rovněž prezentovali své představy o chodu úřadu.

Přejeme tajemníkovi hodně elánu do nové práce, mnoho pracovních úspěchů a příjemnou spolupráci se zaměstnanci úřadu, vedením města, zastupiteli i veřejností.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru