Převrácený kamion blokuje oba jízdní pruhy, dálnice je v daném úseku uzavřena. Foto: Michal Hrdlička
Chomutov

Chomutovsko – Krátce po šesté hodině ráno je stav na silnicích i přes ohlášení nebezpečí z důvodu ledovky poměrně klidný. Dvě nehody jsou ohlášeny z dálnice D7. Při jedné z nich se převrátil kamion na bok.

K první nehodě došlo na D7 kousek před městem Louny ve směru na Chomutov. Ve čtvrt na tři ráno tam havaroval osobní vůz. Při nehodě nedošlo ke zranění, vůz překáží v jednom jízdním pruhu, průjezd místem je možný se zvýšenou opatrností. 

Foto: HZS Ústeckého kraje

Část této dálnice je ale uzavřena u Postoloprt, kde se převrátil kamion. Řidiči musí sjet z dálnice na 55,5 kilometru a vrátit se na ni zpět o kilometr dále. Na místě jsou policisté i hasiči. Probíhá vyšetřování této události a překládka nákladu do jiného nákladního vozu. 

Z převráceného kamionu se musí přeložit zboží. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru