Foto požáru v Písečné ulici. Zdroj: FB Hasiči města Jirkov
Chomutov

Chomutov – Ve středu kolem páté hodiny odpoledne dostal Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje hlášení o požáru výškové budovy v Písečné ulici v Chomutově. Od té doby stále probíhají hasičské práce, vyhlášen byl 2. stupeň poplachu. 

„Na místě je sedm hasičských jednotek včetně dobrovolných hasičů. Jde o požár komplexu skladů a obchodů s potravinami. Zatím nemusela být použita výšková technika. Z budovy nemusel být nikdo evakuován a nikdo nebyl zraněn. Likvidace požáru stále pokračuje," popsal situaci v sedm hodin večer, tedy dvě hodiny od nahlášení požáru, mluvčí HZS Ústeckého kraje Lukáš Faják.

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru