Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov – Nový den nezačal pro řadu motoristů v Chomutově právě nejlépe. Někteří z nich po příchodu ke svému vozu zjistili, že neodjedou. V úterý pozdě večer jim totiž vandal prořezal pneumatiky.

„Po 22 hodině jsme na lince 158 přijali oznámení, že v chomutovské ulici Stavbařská někdo bodá do pneumatik zaparkovaných vozidel," potvrdila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Na místo byli vysláni policisté. Ti si poblíž všimli muže odpovídajícího popisu, který měl u sebe nůž. Podezřelý byl tedy zadržen. Policisté posléze zjistili, že mělo dojít k poškození nejméně 12 vozidel. „Jednadvacetiletý cizinec je umístěný v cele a je podezřelý ze spáchání trestných činů výtržnictví a poškození cizí věci," dodala mluvčí.

Policisté nyní shromažďují veškeré podklady a dokumenty od poškozených, následně vznesou proti zadrženému muži podezření ze spáchání výše zmíněných skutků.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru