Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Chomutovsko – Ledovka na silnici i během dopoledne zapříčila další řadu nehod. Od 8 hodin vyjely hasičské jednotky k dalším pěti dopravním nehodám na zmrzlé vozovce. Pět osobních aut havarovalo u Březence na Chomutovsku. Ve Velkých Žernosekách osobní auto narazilo do budovy. Jeden člověk byl zraněn.

„Dopravní nehoda u Březence v Jirkově poblíž psího útulku byla nahlášena v 8.15 hodin. Na místě jsou všechny složky integrovaného záchranného systému. Zdravotníky byly do chomutovské nemocnice převezeny dvě osoby s podezřením na lehké zranění," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Nehoda na Březenecké. Foto: HZS Ústeckého kraje

Bourá se i v okolních okresech. Hasiči a policisté museli po ranní hromadné nehodě uzavřít silnici I/13 od sjezdu na Zabrušany, po sjezd na Duchcov ve směru z Teplic na Bílinu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru