Současným ředitelem Nemocnice Kadaň je Petr Hossner. Foto: Nemocnice Kadaň
Chomutov

Kadaň – Nemocnice Kadaň oslavila v tomto roce 45. narozeniny a rozhodla se slavit hlavně se svými zaměstnanci. Uvědomuje si totiž, že bez nich by nebyla tím, čím je dnes –  stabilní, rozrůstající se a čím dál více vyhledávanou institucí především pro své široké spektrum vysoce kvalitní odborné péče.

Jedině díky svým zaměstnancům totiž nemocnice obstává v nerovném boji s okolními soukromými nemocnicemi a bojuje o každého pacienta. Nejen, že se jí daří pomáhat čím dál více lidem, kteří k nám přijíždějí i ze vzdálenějších koutů republiky, ale otevírá také stále nové ambulance v Chomutově, Vejprtech, Žatci a Klášterci nad Ohří, se kterým ji pojí velmi úzká spolupráce.

Není tedy divu, že jeden z dárků, který nemocnice nadělila, byl listopadový ples pořádaný právě v krásných prostorách kláštereckého kulturního domu. Dalším dárkem byl červnový den dětí a ten nejvýznamnější, kterým je odměna 45 000 korun, dostanou všichni dlouholetí zaměstnanci ještě před Vánoci.

Být stálým zaměstnancem nemocnice se zkrátka vyplatí. Nabízí totiž mnoho benefitů, kterými jsou například: náborový příspěvek, příspěvek na dopravu, zvýhodněné parkování u nemocnice, odměna při odchodu do důchodu, příspěvek na penzijní připojištění nebo odměny k pracovnímu výročí. Své zdravotníky neustále podporuje ve vzdělávání formou odborných stáží a praxí. Poskytuje stipendia pro nastávající lékaře a zdravotnický personál a v neposlední řadě má uprostřed areálu jídelnu, kde si její zaměstnanci mohou vybrat ze tří jídel a bufetového menu a také provozuje dětskou skupinu, kde se odborný personál postará o jejich děti.

Pro ty, které se nám stále nepodařilo přesvědčit, že kadaňskou nemocnici čeká zářivá budoucnost, máme jediné: za pět let jí totiž bude padesát. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru