Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň – Na svou ochotu doplatila žena z Kadaně, která vyhověla prosbě muže, jenž ji na ulici požádal o cigaretu.

Možná proto, že dotyčného znala "od vidění" a protože ji bolelo rameno, nabídla mu, aby si cigarety sám vyndal z batohu, který měla na zádech. „Muž tedy otevřel batoh a uvnitř uviděl peněženku, v níž byla viditelně zasunutá dvoutisícová bankovka," popsala incident policejní mluvčí Míroslava Glogovská. V tu chvíli ho cigarety přestaly zajímat a místo nich z otevřené peněženky nepozorovaně vytáhl peníze. Ženě pak řekl, že se jí v batohu nebude hrabat a odešel.  

Když okradená zjistila, co se stalo, obrátila se na policisty. Zloděje jim popsala a sdělila jim jeho křestní jméno. Díky tomu se policistům podařilo zjistit jeho totožnost, a 29letý muž tak skončil v jejich rukou. „V tomto týdnu mu sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže," doplnila mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru