Pátrání po ztraceném houbaři mělo tentokrát smutný konec
Hasiči po muži pátrali i pomocí dronu. Ilustrační foto: HZS
Chomutov

Jetřichovicko – Policisté i další složky záchranného systému ukončili pátrání po pohřešovaném muži, který se vydal na houby k obci Jetřichovice. Senior byl bohužel nalezen bez známek života.

Rozsáhlá pátrací akce začala v úterý večer. Psali jsme o ní ZDE. Nad lesy létal i vrtulník s termovizí.

V úterý policisté vypátrali pouze odstavené vozidlo na silnici mezi Jetřichovicemi a Vysokou Lípou. Ve středu se do terénu vydaly více než tři desítky policistů, včetně policistů speciální pořádkové jednotky a psovodů. Povoláni byli rovněž policisté na čtyřkolkách a ke spolupráci byli přizváni hasiči, kteří oblast propátrávali za použití dronů. Muž byl nalezen bez známek života v lese kousek od cesty cca 700 m od odbočky na Dolský Mlýn.

„Děkujeme veřejnosti za pomoc při tomto pátrání," dodala policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru