Superjackpot Sportky se otřásl v základech! Výhra přes 155 milionů skončila hned v sousedním kraji
Ilustrační foto: Sazka
Zajímavosti

ČR - Superjackpot Sportky už má svého majitele: rovných 155 183 504 Kč získal v 1. tahu výherce z Karlovarského kraje. Vsadil si plný tiket se Šancí, který vyplnil vlastními čísly. Výherce se zatím nepřihlásil.

Na poslední prázdninové losování ale nezapomenou hned dva šťastlivci, středeční Sportka tím byla mimořádná. Radost z výhry si užívá i výherce Jackpotu Sportky ve výši 38 072 502, který v Jihomoravském kraji vsadil plný tiket se Šancí a také se rozhodl pokusit štěstěnu výběrem svých vlastních čísel.

Pro oba výherce tak možná začínají nekonečné prázdniny. Přivedla je k tomu čísla vylosovaná v prvním tahu: 4-7-11-29-31-43/3. Výherce Superjackpotu navíc uhodl i koncové číslo Šance, kterým bylo číslo 5. Zajistil si tak výhru Jackpotu i Bonusu – dohromady tedy Superjackpotu.

Dvojice novopečených milionářů se přidala k dalším 184 sázejícím, kterým se letos díky výhře ve Sportce nafoukly bankovní účty. Sazka už tento rok v číselné loterii Sportka se Šancí rozdala mezi nové milionáře celkovou částku 753 410 797 Kč. Jen během osmi prázdninových týdnů, tedy od 26. června stoupl počet milionářů v Česku o 130 nových jmen.

„Letošní rok je už teď rekordním co do počtu nových milionářů. Sazka takto obohatila život již více než třem stovkám sázejících, zatímco dosavadní maximum bylo 288 v roce 2015. O pokoření historického rekordu se zasloužilo zejména letní rozpuštění bonusové složky Superjackpotu Sportky mezi sto sázejících, nazvané Milionová bouře,“ říká generální ředitel společnosti Sazka Aleš Veselý.

Celkově letos vyplatila Sazka na výhrách už více než 3,3 miliardy korun. Nejčerstvější Superjackpot se stal historicky sedmou nejvyšší výhrou v loterii Sportka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru