AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Náměstí v Mostě zaplnila vůně dobrého jídla i skvělý hudební program
Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Přivítejte podzim stylově! Načerpejte energii výborným jídlem, pitím a bohatým kulturním programem. Jez, pij a tanči – tak zní motto festivalu, který se právě koná na 1. náměstí v Mostě.

Akce na 1. náměstí s odchodem léta zdaleka nekončí, nákupní centrum Central Most se rozhodlo, že pro „Mostečáky“ i přespolní připraví podzimní festival dobrého jídla a pití. Koná se od 10 do 19 hodin.

1610foodnamkz1

Foto: Oldřich Hájek

Připraven je i skvělý hudební program:

12:00 zahájení moderátorem
12:00 – 12:20 Vystoupení parkouristů (Street hard workers)
14:00 – 15:00 Vasilův rubáš
15:00 – 15:20 Vystoupení parkouristů (Street hard workers)
16:00 – 17:00 The Apples
17:00 Vystoupení taneční skupiny The F.A.C.T.
17:20 – 17:30 Vystoupení parkouristů (Street hard workers)
18:00 – 19:00 Julián Záhorovský

1610foodnamkz3

Foto: Oldřich Hájek

20 amerických trucků a stánků různých chutí po celou dobu festivalu nabízí čerstvě vyrobené pokrmy domácího i exotického původu. A jaké dobrůtky zde najdete? Pečené selátko a klobásky od Pečeme sele, výborné Belgické hranolky, poctivou sekanou z The Wild vanu, preclíky jedině od Mazaného preclíka

1610foodnamkz4

Foto: Oldřich Hájek

Pivní speciality od Minipivovaru Most a z pivovaru Hák. Skvělé burgery a míchané drinky nabízí Food truck factory. Skvělé kafe dostanete v Růžovém transporteru či v podniku s „cool“ názvem Kávy Pitel. Sladké koblížky voní z Gule food truck a lívanečky zase od Doucha lívanečky jinak.

1610foodnamkz5

Foto: Oldřich Hájek

Z mezinárodní kuchyně ochutnáte srbskou plieskavicu. Na své si přijdou i vegani a vegetariáni u originálního stánku Soyka. Nebude chybět vínečko od Hnidáka a z vinotéky Kodíček. A unikátem budou hmyzí „mňamky“ z Hmyzí Bugsty.

1610foodnamkz6

Foto: Oldřich Hájek

Porce zdarma budou pro vás k dispozici v aplikaci Central Club, stačí si stáhnout appku, poté voucher a ukázat jej na místě. Pokud se ti z toho zamotá hlava, naše hostesky tě navedou.

1610foodnamkz7

Foto: Oldřich Hájek

Skupina parkouristů Street Hard Workers zahájila program dne ukázkou adrenalinových kousků, které se mohou naučit i zájemci o členství v klubu. Bude se o něj soutěžit i v appce Central Club.

A kdo se chce nechat namalovat, může si uvnitř Centralu dát dostaveníčko s karikaturistou, stačí mít opět staženou aplikaci Central Club a navíc omrketete nový interiér. "Jsem rád, že se nám daří zaplnit náměstí při takové akci," řekl primátor Mostu Jan Paparega.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru