V balíčku s rouškami z Německa byly také tři sáčky s pervitinem
Foto: Celní správa ČR
Zajímavosti

ČR - Poštovní zásilka z Německa do Čech obsahovala roušky, mezi nimiž byly ukryté sáčky s drogou. Zjistili to při své kontrole celníci se psy.

V minulých dnech vykonávala hlídka středočeských celníků kontrolní činnost zaměřenou na kontrolu poštovních zásilek na depu DPD v Modleticích. Hlídka se tentokrát zaměřila na kontrolu poštovních zásilek z Německa. Vybrané zásilky byly kontrolovány pomocí testovací sady na obsah omamných a psychotropních látek Detect 4 Drugs.

"Jedna obálka, která byla adresována českému příjemci do Ostravy, reagovala pozitivně na metamfetamin. Po otevření obálky hlídka objevila deset zdravotnických roušek a mezi nimi ukryté tři sáčky s bílou krystalickou látkou o celkové hmotnosti 120 gramů," uvedla mluvčí celníků Yvona Matějková. 

"Sáčky taktéž reagovaly pozitivně na metamfetamin známý jako pervitin. Případ si následně převzali kolegové ze Sekce Pátrání Generálního ředitelství cel," dodala mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru