Vydejte se prozkoumat známá i neznámá místa Jirkova! Florbalisté připravili orientační outdoorovou hru
Ilustrační foto
Zajímavosti

Jirkov - Pro všechny členy Florbal Miners, DDM Paraplíčko, ale i pro ostatní obyvatele města a okolí si jirkovští florbalisté v době koronavirové připravili orientační outdoorovou hru. Hra zavede do přírody, ale i jinam, prozkoumat známá i neznámá místa Jirkova a okolí.

Pokud si chcete zasoutěžit o ceny, je nutné cesty absolvovat nejpozději do 31. května, ideálně pěšky nebo na kole, jelikož minimální vzdálenost mezi všemi místy okruhu je od 1 do 3,5 kilometru. Chodcům a běžcům se meze nekladou. Pakliže si chcete užít hru jen tak, můžete použít cokoli a klidně si výlety na krásná místa Jirkova rozložit i na více dní.

Pro obě plnění (soutěžní/nesoutěžní) hra končí navštívením všech stanovišť čtyř cest, vyřešením indicií, zapsáním všech zjištěných čísel (pro lepší zapamatování čísel se doporučuje si před vyražením do terénu vytisknout herní kartu, kam si zjištěná čísla můžete po cestě dopisovat, vyřešením jednoduchých matematických úkonů a hlavně získáním jednotlivých čísel PIN kódu k zámku od truhly s pokladem.

Vždy na konci každého okruhu získáte po obdržení všech indicií pouze jedno číslo pro PIN kód k zámku na truhle. Díky všem čtyřem oblastem tak získáte čísla k čtyřmístnému PIN kódu, který vám pomůže poklad otevřít. Pro správné sestavení příslušného PIN kód k zámku od pokladu se řiďte návodem v legendě hry. Pokud nebude stačit již získaný poklad z truhly, máte možnost se zaregistrovat do slosování o hlavní ceny: I. cena freestylová koloběžka, II. cena florbalová hokejka, III. cena balíček z fanshopu v hodnotě 500 korun.

0305hra

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru