JAKO NA ŽIVO: Velká a moderní škola všem ukazuje unikátním způsobem své prostory
Jedna z odborných učeben. Podobně jsou zařízené i třídy pro instalatéry, zedníky, automechaniky a další. Podívejte se do virtuální prohlídky. Foto: vitejtetu.cz
Zajímavosti

Roudnice nad Labem - Střední odborná škola a Střední odborné učiliště v Roudnici nad Labem nabízí hned několik studijních oborů, ukončených maturitní zkouškou, výučním listem nebo nástavbové. Škola má kapacitu až pro 657 žáků. Vyniká výborným zázemím nejen pro studium, tedy dobře vybavenými učebnami pro všechny obory, ale také rozlehlými a výborně vybavenými dílnami, ve kterých žáci absolvují praktickou přípravu ve svém oboru.

Zajímá vás studium na škole, kterou doporučuje i automobilový závodník David Vršecký, či šéfkuchař Honza Horký a chcete se blíže seznámit s prostory školy? Podívejte se do 3D virtuální prohlídky do hlavní budovy školy a jejích učeben, do tělocvičny, jídelny, a do budovy dílen.

„Naši žáci získávají ve škole nejen teoretické poznatky, ale díky odborné praxi vykonávané takzvaně přímo v terénu, rozvíjejí své manuální dovednosti, učí se jednat s potenciálními zákazníky, mají možnost ptát se profesionálů z praxe. Tím se jistě zvyšuje jejich šance lépe se po studiu uplatnit na trhu práce,“ uvádí Helena Všetečková, ředitelka školy.

Škola nabízí čtyřleté studium zakončené maturitní zkouškou, zaměřené na provoz a údržbu vozidel, vhodné především pro chlapce. Dále Čtyřleté studium zakončené maturitní zkouškou, zaměřené na pečovatelskou činnost.



Výuční list zde můžete získat v tříletých oborech, například v novém oboru kuchař – číšník, dále se zde můžete vyučit Mechanikem opravářem motorových vozidel, karosářem, obráběčem kovů, zedníkem, zednickým pracím, instalatérem, krejčím, či v oboru Pečovatelské služby.

Po vyučení je možné pokračovat na dvouletém nástavbovém studiu zakončeném maturitní zkouškou.

Pro žáky s bydlištěm mimo okres je k dispozici Domov mládeže, který se nachází v těsné blízkosti areálu školy a má kapacitu 156 lůžek. Pro všechny žáky je zajištěno kvalitní stravování v jídelně v areálu školy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru