Žatecko - Žatecký závod na výrobu pneumatik společnosti Nexen Tire začal poprvé dodávat pneumatiky na první výbavu vozů Hyundai. Na pláštích N'FERA Primus nyní z výrobních linek vyjíždí vozy Hyundai Tucson. Jde o významný milník pro evropskou produkci Nexen Tire od otevření českého závodu v roce 2019.

Přední světový výrobce pneumatik Nexen Tire oznámil, že od ledna začal ze svého českého závodu dodávat pneumatiky na první výbavu automobilů Hyundai. Plášti Nexen jsou tak přímo z výroby osazeny vozy Hyundai Tucson čtvrté generace.

Navzdory pandemii COVID-19 český závod Nexenu u Žatce stabilizoval svou výrobu a dodávky plášťů N'FERA Primus pro Hyundai jsou nyní historickým milníkem od otevření závodu v roce 2019.

Prémiové pneumatiky N’FERA Primus se mohou pochlubit vynikajícím brzdným výkonem, mimořádným odvodněním vody a dobrou ovladatelností, která přináší stabilní zážitek z jízdy. Pláště jsou vyráběny na míru v rozměrech 215 / 65R17, 235 / 55R18 a 235 / 50R19 pro čtvrtou generaci vozu Hyundai Tucson, který je prodáván na trzích Středního východu, Afriky a Latinské Ameriky.

Nexen Tire dodává pneumatiky na první výbavu automobilkám po celém světě od roku 2012. Loni firma zahájila spolupráci s Volkswagenem, letos s Audi a dalšími špičkovými výrobci automobilů.

Závod Nexenu v Žatci je strategicky umístěn v srdci Evropy, což mu umožňuje plnit rostoucí požadavky v celém regionu. Díky tomu má firma přístup k přibližně třiceti automobilkám v okruhu 400 km. Se stabilizací své evropské produkce bude Nexen Tire nadále zvyšovat svoji přítomnost na trhu rozšiřováním nabídky pneumatik pro první výbavu nových automobilů.

O společnosti Nexen Tire

Jihokorejská společnost, založená v roce 1942, je světovým výrobcem pneumatik se sídlem v Jižní Koreji. Společnost patří mezi nejrychleji rostoucí výrobce pneumatik na světě. Je aktivní v přibližně 150 zemích po celém světě a má čtyři výrobní závody – dva v Koreji (Yangsan a Changnyeong), jeden v Číně (Čching-tao) a čtvrtý závod u Žatce v České republice, který spustil provoz v roce 2019.

Společnost Nexen Tire vyrábí pneumatiky s vyspělou technologií a špičkovým designem pro osobní vozidla, SUV a lehké nákladní automobily. Společnost dodává své výrobky jako originální díly pro řadu světových výrobců automobilů. V roce 2014 společnost jako první výrobce pneumatik na světě získala čtyři nejprestižnější ceny za design. Více informací naleznete na webu http://www.nexentire.com/cz/.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru