Chcete se projet po závodním okruhu, ale chybí vám odvaha? Bát se nemusíte, čeká vás instruktáž zdarma
Foto: Autodrom Most
Zajímavosti

Most - Kdo si poprvé vyzkouší jízdu po závodním okruhu, dostane zdarma instruktáž. Autodrom vyjde vstříc řidičům, kteří by si rádi vyzkoušeli jízdu ve vlastním voze po velkém závodním okruhu, dosud ale nenašli odvahu.

„Důvody jsou různé, vedle obavy z havárie a následného poškození vozu je to zejména strach z nadměrného opotřebení pneumatik. Často se lidé bojí také provozu na dráze a možného ohrožení jiným účastníkem jízdy. Připravili jsme proto pro nováčky bezplatné desetiminutové brífinky, na nichž jim náš instruktor předá veškeré potřebné informace a také rady, jak bezpečně a bez problémů si jízdu užít,“ vysvětlil sportovní manažer pro sport společnosti AUTODROM MOST Jakub Krafek.

Premiéra volných jízd nazvaných „Poprvé na okruhu“ se uskuteční v neděli 14. března od 10:00 do 16:00 hodin. Kupóny na bloky jízd v délce deseti minut čistého času, kterých bude deset, zájemci mohou zakoupit v e-shopu na webových stránkách mosteckého autodromu. Cena jednoho bloku je 400 korun, zájemci si mohou zakoupit více jízd.

Čtyři brífinky v tiskovém středisku vedle startovní věže začnou v 09:50, 11:20, 13:20 a 14:20. „Instruktor probere nejdůležitější pokyny, poradí, jak se na okruhu chovat, na co si dát pozor, samozřejmě vše s důrazem na bezpečnost. Nováčci budou jezdit na dráze výhradně jen spolu, ostatní účastníci volných jízd mají ten den vyhrazené jiné časy,“ upřesnil Krafek.

V autě je třeba mít nasazenou helmu, kterou je možné si na místě i zapůjčit. „Z doplňkových služeb, jež jsou zpoplatněné dle ceníku, nabízíme také možnost pronájmu servisního boxu nebo koučink sportovní jízdy. Ten je ale třeba objednat předem. Samozřejmostí je v této době nutnost dodržování veškerých nařízení a hygienických pravidel v souvislosti s šířením koronaviru a nemoci covid-19,“ doplnil Jakub Krafek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru