OBRAZEM: To byla podívaná! Na severu Čech se rozzářil nejvyšší vánoční strom
Foto: Ota Schnepp, ČEZ
Zajímavosti

Ledvice – Kolem projíždějící motoristé či cestujícím vlakem a také ti, co se přijeli osobně podívat, mohli během poslední adventní víkendové noci spočinout pohledem na nejvyšším vánočním stromu na severu Čech. „Nazdobili“ ho energetici ze Skupiny ČEZ, přičemž promítán byl na plášť kotelny Nového zdroje Elektrárny Ledvice. Vánoční strom zářil od sobotní 17. do nedělní 6. hodiny ranní.

Letošní nasvícení Elektrárny Ledvice a jaderných elektráren Dukovany a Temelín bylo součástí již tradiční vánoční kampaně Skupiny ČEZ „Rozsvítili jsme vánoční stromy po celé zemi“. Respektive ve více než 300 městech a obcích po celé republice, přičemž konkrétně na severu Čech jich bylo sedmatřicet. Výzdobu a slavnostní rozsvícení vánočních stromů, byť prakticky všude probíhalo on-line, podpořila energetická společnost celkovou sumou 820 000 korun.

2012stromkz3

Foto: Ota Schnepp, ČEZ

Po loňské Teplárně Trmice a ještě rok předtím Elektrárnách Prunéřov se jednalo již o třetí výrobní provoz ČEZ v Ústeckém kraji, který všem připomenul, že Štědrý den je již skoro za dveřmi. Ten je také posledním dnem, kdy lze ještě soutěžit s charitativní aplikací EPP – Pomáhej pohybem o zajímavé sportovní suvenýry, více na Facebooku EPP (www.facebook.com/EPPpomahejpohybem).

2012stromkz2

Foto: Ota Schnepp, ČEZ

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru