Jednu obec v Ústeckém kraji čekají v sobotu nové volby do místního zastupitelstva
Obec Vražkov.
Zajímavosti

Litoměřicko - V obci Vražkov na Litoměřicku se v sobotu 12. prosince uskuteční mimořádné volby do zastupitelstva obce.

Vedení obce se rozpadlo v červnu letošního roku, když místostarosta Vítězslav Škoda a Petr Mika složili své funkce v zastupitelstvu. Tím se snížil počet členů zastupitelstva pod pět a zbývající zastupitelé tak nemohou přijímat žádná usnesení. Zastaveny jsou také veškeré investice a projekty, které obec chystala. Jedním z nich bylo například vyjednávání se Správou železnic o nové vysokorychlostní trati.

Post starostky bude obhajovat Jaroslava Smetanová, kterou si občané zvolili do vedení obce v roce 2018 už po třetí. Jaroslava Smetanová je bez politické příslušnosti, její volbu do prosincových mimořádných voleb podala strana ZaRegion.

ZaRegion je uskupení lidí, kteří roky pracují na radnicích měst a obcí po celém kraji. Lidí, kteří působí v místních akčních skupinách a za roky jejich činnosti jsou vidět výsledky, kdy pomohli řadě institucí, zemědělcům, školám, organizacím. Znají dokonale místní problematiku, sdílí svoje zkušenosti mezi sebou, nebojí se poradit. Lidé, kteří jsou opakovaně svými občany voleni do vedení měst a obcí. A to na základě svých pracovních výsledků.

Mimořádné volby do zastupitelstva obce Vražkov se konají v sobotu 12. prosince v době od 7 do 22 hodin, v zasedací místnosti Obecního úřadu, č.p.2. Obec žádá občany, aby vstupovali do budovy obecního úřadu, v den voleb, se zakrytými dýchacími cestami, použili připravenou desinfekci na ruce, dodržovali vyznačené rozestupy na chodbě OÚ a ve volební místnosti, ve volební místnosti se pak řídili pokyny volební komise. Další informace k volbám najdete zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru