Víte, jak se získává energie ze slunce? Nenechte si ujít prohlídku solární elektrárny!
Ilustrační foto
Zajímavosti

Úštěcko - V rámci Evropského týdne udržitelného rozvoje proběhne od 20. do 26. září čtvrtý ročník projektu Dny otevřených dveří slunečních elektráren. Návštěvníci mají možnost nahlédnout do nitra fungování solárních elektráren a poznat, jak se získává ekologická energie ze slunce.

V úterý 22. od 10 do 15 hodin si můžete prohlédnout sluneční elektrárnu, která je vybudovaná na zelené louce a její celkový instalovaný výkon je 0,507 MW. Místem setkání je nedaleký Hotel Racek, který se nachází ve středověkém městě Úštěk, jež je velmi dobře dostupné vlakem a autobusem. Návštěvu elektrárny lze spojit s prohlídkou samotného města.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru