ilustrační foto: CC0
Zajímavosti

Jirkov - Město Jirkov vyhlásilo fotografickou soutěž, která bude probíhat od 3. srpna do 31. října letošního roku. Mezi výherce se rozdělí celkově 12 tisíc korun.

Jsou dva tematické okruhy, v každém z nich je za 1. místo částka 3 tisíce korun, za 2. místo 2 tisíce a za 3. místo tisícovka.

Tematické okruhy

1) Po Jirkovsku s humorem

Můžete portrétovat akce, dění, krajinu, architekturu nebo také jedinečnou atmosféru – smějící se děti na hřišti, šťastné lidi ve vašem okolí, které potkáváte a kteří neodmyslitelně patří k našemu krásnému městu. Všechny snímky by měly v souvislosti s tématem nést stopu vtipu, humoru či úsměvu.

2) Jirkov tvýma očima

Můžete portrétovat vše, co se vám líbí, či nelibí v našem městě. Vytvořte takové fotografie, jak doopravdy vnímáte své město.

Úkolem soutěžících je pořídit kreativním, tvůrčím a originálním způsobem fotografie (max. 3 snímky v každém tématickém okruhu) s motivem Jirkova.

Přihlášení do fotografické soutěže

V době trvání soutěže zašle účastník soutěžní fotografie a vyplněnou přihlášku (jméno, příjmení, věk, adresu trvalého bydliště - popřípadě i adresu kontaktní, pokus se sehoduje s adresou trvalého bydliště, e-mail, telefonní kontakt) a vysloví souhlas s podmínkami soutěže. U každé fotografie musí být určena kategorie, připojen název fotografie a jméno soutěžícího.

Přihlášku si může zájemce vyzvednout na podatelně MěÚ Jirkov, v Informačním centru v Tyršově ulici, nebo vytisknout na webových stránkách města. Fotografie s přihláškami je možné posílat na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo zanést na podatelnu v obálce nadepsané "k rukám kulturního a propagačního referenta Elišky Broumské".

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru