SUV pro každou příležitost a za dobrou cenu? Odjeďte ještě dnes s vozem Suzuki Vitara nebo S-Cross z Autosalonu Most
Suzuki Vitara. Foto: Olga Markuzziová
Zajímavosti

Most - SUV pro každou příležitost. Společník do všech podmínek. Všestranný vůz, jenž si poradí za každého počasí s libovolným povrchem pod koly. Tyto a další skvělé vlastnosti vystihují vozy značky Suzuki Vitara i S-Cross.

Tyto vozy pohání silný a úsporný motor BoosterJet. Některé z nich disponují i systémem pohonu 4×4 AllGrip. Opravdové SUV od Suzuki těží z desítek let zkušeností: poskytuje radost z jízdy bez námahy a s maximální trakcí za všech okolností.

Právě nyní můžete odjet z Autosalonu Most, prodejce vozů Hyundai a Suzuki s novými auty značky Suzuki Vitara a S-Cross, které pro vás mají připraveny na skladě, za akční ceny již od 433.900,- Kč včetně DPH.

0505vitarainterier

Autorizovaného prodejce a servis vozů značky Suzuki Autosalon Most najdete u mosteckého nádraží, na adrese Nad Koridorem 776, prodejce můžete kontaktovat na tel. 775 866 000 nebo mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Další informace najdete zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru