Nakupte si dřevo na chalupu, teď je to nejvýhodnější. Nejlíp vyjde smrk
Ilustrační foto: Lesy ČR
Zajímavosti

Česká republika – Lesy ČR zlevnily pro veřejnost veškeré dřevo a v souvislosti s uvolněním vládních opatření obnovily jeho prodej. Snížení cen se týká jak samovýroby, tak dřeva uskladněného přímo v lese. Podnik rozšířil nabídku i počet prodejních míst.

Lesy ČR zareagovaly na stávající situaci snížením cen dřeva určeného samovýrobcům, kteří stromy označené lesníkem sami pokácí a odvezou, ale i všem nakupujícím v lesních skladech. „Lidé tak mohou významně ušetřit náklady na vytápění domů, chat a chalup,“ vysvětluje Josef Vojáček, generální ředitel Lesů ČR.

Ceníky podnik zveřejnil na svých webových stránkách, stejně jako kontakty na lesníky, kteří zprostředkují prodej v regionech. Nejvýhodnější je nákup smrkového dřeva.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru