Na severu Čech se rozjíždí nová značka oblečení! Název vás určitě zaujme
Nová značka oblečení ze severočeského Litvínova. Foto: #jsemzkapky
Zajímavosti

Litvínov – Všichni máme jedno společné, každý může prohlásit, že „jsem z kapky“. Doplňte si před heslo křížek, takzvaný hash, a máte novou stylovou oděvní značku, která se dnes oficiálně představuje. Nápad na oblečení #jsemzkapky pochází ze severočeského Litvínova.

„Hledal jsem něco, co nebude pro úzkou cílovou skupinu. Prvotní myšlenkou je spojit lidi. Oblečení je tak pro všechny věkové kategorie,“ říká zakladatel značky Kamil Skuhrovec.

V nabídce má od dneška bílá a černá trička v pánském i dámském provedení, pro ženy je určena ještě speciální růžová varianta, vždy ve všech běžných velikostech. Kamil Skuhrovec věří, že nápad se zalíbí lidem po celém Česku.

Trička nesou kvalitní potisk. Komu se značka zalíbí, bude si moci na podzim koupit třeba i čepice, ve výrobě jsou ale i ekologické nákupní tašky.

Pokud byste chtěli někoho potěšit originálním dárkem nebo udělat radost sobě neokoukanou značkou, můžete si trička objednat přes e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., přes zprávy na facebookových stránkách značky či prostřednictvím instagramu. Nebo si Kamilovi o trička zavolejte na číslo 734 497 927.

Doručení bude možné poštou či osobním odběrem v Klubu Kapka na litvínovské poliklinice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru