Jaro na Nově: Pěvecká show SuperStar, reality show MasterChef Česko a zbrusu nový seriál Co ste hasiči
Jedna z nejsledovanějších hudebních reality show se vrací od února. Foto: TV Nova
Zajímavosti

Praha – Skupina Nova představila jarní programové schéma, které přinese na obrazovky pokračování úspěšných lokálních seriálů, oblíbené reality show, filmové trháky i důvěryhodné zpravodajství.

O skvělou zábavu se postará nová řada oblíbené hudební show SuperStar s hvězdnou porotou, s premiérovou řadou se vrací úspěšná reality show MasterChef Česko. Své stabilní místo v programu mají také populární seriály Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 a Specialisté. Do vysílání připravujeme i úplnou novinku – seriál Co ste hasiči, který nahlíží do sousedského života obyvatel vesnice Horní a místní hasičské jednotky.

„Skupina Nova i nadále jednoznačně dominuje českému televiznímu trhu. V cílové skupině 15–54 jsme za rok 2019 v prime-time dosáhli 37% podílu sledovanosti a každý den oslovíme téměř 4,6 milionu diváků starších čtyř let. Náš úspěch je postaven na pokračování dlouhodobě oblíbených seriálů i pořadů a vyváženém zpravodajství. Divákům se zároveň nebojíme nabízet nové zajímavé televizní formáty,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova.

SuperStar

Jedna z nejsledovanějších hudebních reality show se vrací od února na obrazovky televize Nova a Markíza. Diváci budou mít možnost opět sledovat cestu nadějných zpěváků, kteří se utkají o titul SuperStar 2020. Nový ročník SuperStar rozzáří nová hvězdná porota ve složení Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Monika Bagárová, Marián Čekovský a ostřílený porotce Pavol Habera. Kdo se tentokrát stane hvězdou soutěže a miláčkem Česka i Slovenska? Sledujte dramatickou cestu za vytouženým snem! Od 16. února 2020 ve 20:20.

MasterChef Česko

Česko bude opět hledat nejlepšího amatérského kuchaře! Pod vedením oblíbené trojice porotců (Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt) se v reality show MasterChef Česko představí amatérští kuchaři z celé České republiky. Diváci se mohou těšit na novinky, jako je imunitní výzva, ve které soutěžící získá jedinečnou výhodu – vyhne se vyřazení, nebo unikátní venkovní výzva či velká sonda do české kuchyně. Vítěz získá trofej MasterChef Česko, půl milionu korun a také možnost podílet se na tvorbě menu v restauraci jednoho z porotců. Od 5. února 2020, ve středu a čtvrtek ve 21:30.

Ordinace v růžové zahradě 2

Nejúspěšnější seriál Česka oslaví půlkulaté narozeniny! Ke svým patnáctým narozeninám nadělil divákům dárek v podobě modernějšího způsobu snímání. Díky nové technologii si od ledna užívají kvalitnější podívanou a intenzivnější zážitek. Na síle naberou i příběhy známých postav. Čestmíra Mázla (Petr Rychlý) čeká vypjaté období, nenajde klid doma ani v práci. Životní zkouška potká nové kolegy Táňu a Patrika Márovy (Markéta a Patrik Děrgelovi) a změny se dotknou i záchranáře Petra Hanáka (Radim Fiala). Doktorka Běla (Zlata Adamovská) otevře nový urgentní příjem pediatrie. A pozor, do Kamenice přijíždí nová postava, temperamentní Mahulena Bočanová, coby bývalá manželka nepopulárního primáře Leoše Máry (Robert Jašków). Od 7. ledna 2020, v úterý a ve čtvrtek ve 20:20.

Ulice

Patnácté výročí čeká i seriál Ulice, který se za tu dobu stal nepostradatelnou součástí každodenního života milionů Čechů. Poklidný život bývalého starosty se promění v drama. Stane se obětí brutálního útoku a nevyhne se vážným zraněním. Motiv může mít kdokoliv. Mastný nebyl ve svém okolí oblíbený a jako zákeřného komunálního politika a podnikatele ho může chtít zlikvidovat kdekdo. Dávku napětí vystřídají dojemné chvíle, ale i zábava a nové příběhy nejznámějších seriálových rodin Česka.

Specialisté

Moderní krimi série z prostředí Prahy přináší pohled do zajímavých exteriérů a exkluzivních míst, ale také napětí i příběhy hlavních hrdinů plné emocí. Život přináší nejrůznější změny, nevyhnuly se ani týmu Specialistů. Zuzana Májová (Zuzana Kajnarová) odešla, aby se věnovala mateřským povinnostem, Lukáš Panenka (Jakub Štáfek) byl na vlastní žádost odvelen do jiného útvaru. Pod vedením zkušeného majora Strouhala (Martin Dejdar) nastupují do útvaru dva noví členové – kapitán Jana Šafářová (Eva Leimbergerová) a kapitán Tomáše Beran (Jacob Erftemeijer). Novou sestavu opět čeká každodenní boj proti zločincům. Od 27. ledna každé pondělí od 20:20 na Nově.

Kameňák

Vítejte v Kameňákově! Na radnici zde úřaduje starosta Pepa Novák (Václav Vydra) a jeho zástupce Bohouš Beránek (Pavel Kikinčuk). Mají před sebou velkou výzvu! Podali přihlášku do celorepublikové soutěže o Pozitivní město roku. Motivuje je odměna pro výherce – sto milionů korun od ministerstva. Musí ale splnit několik náročných kritérií. Další epizody seriálu Kameňák určené divákům, kteří milují humor a anekdoty, startují 14. února 2020 ve 20:20.

Výměna manželek

Na obrazovky se vrací strhující reality show z domácího prostředí. Televizní štáby se opět rozjedou po celé republice, aby divákům přinesly zajímavou sondu do českých domácností. Deset dní v náhradní rodině, to je deset dní nových a vyhrocených situací, ale i okamžiků láskyplných a dojemných. Jak se podaří Báře zorientovat v nestandardní rodině, kde žije manžel i nový partner pod jednou střechou? Řešit se bude také zcela odlišná výchova dětí v norské domácnosti. Rodinné životní peripetie odstartují ve středu 8. ledna 2020 ve 20:20.

Co na to Češi

Na obrazovkách nebude chybět oblíbená soutěžní show, ve které Tomáš Matonoha pokládá různorodé otázky dvěma pětičlenným týmům. Co na to Češi? Kdo si nejlépe tipne nejčastější odpovědi stovky oslovených obyvatel Česka? Sledujte každý všední podvečer v 17:30 zábavnou show, na jejímž konci si jeden z týmů odnese finanční výhru.

Připravuje se

Televize Nova navazuje na tradici svých úspěšných seriálů a přichází s další novinkou. Původní seriál Co ste hasiči nahlíží do života vesnice Horní, která leží v malebném Ladově kraji. Svérázné postavy v čele s velitelem hasičů Petrem (Petr Rychlý) a úplatným starostou Vladimírem (Václav Kopta) čekají nelehké situace. Zatímco šéf hasičské jednotky zdolává nebezpečné úkoly, starosta mu hází klacky pod nohy a hodlá hasiče zlikvidovat. Jak jejich souboj dopadne? Dotkne se obyvatelů Horní?

Jaký je to pocit, změnit se na okamžik z vysoce postaveného manažera v řadového zaměstnance? Jedinečný pohled na vztahy na pracovišti nabízí oblíbená reality show Utajený šéf, která se vrací na obrazovky. Šéfové firem vymění přesně padnoucí obleky za nejnižší pozice ve vlastních firmách. Jak zvládnou zpětnou vazbu od svých zaměstnanců? Poučí se z vlastních chyb, nebo budou padat hlavy?

Zahraniční filmové premiéry

Původní tvorbu budou na jaře střídat významné filmové premiéry. Na své si přijdou milovníci komiksů. Do vysílání půjdou filmy Doktor Strange, Captain America: Občanská válka a Thor: Ragnarok. Do pohádkového světa zavedou diváky příběhy Kráska a zvíře, Lovec: Zimní válka, Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta. Pohled do dávné historie nabídne Král Artuš: Legenda o meči. Filmovou nabídku doplní romantická komedie Dítě Brigite Jones a celá série Rychle a zběsile zakončená premiérovým sedmým dílem. Strhující podívanou nabídne katastrofický snímek Geostorm: Globální nebezpečí a válečné drama Anthropoid.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru