Znáte dobře krásná města v Česku? Zapojte se do soutěže s názvem Tři klíče k poznání měst
Město Česká Kamenice. Ilustrační foto, zdroj: www.historickasidla.cz
Zajímavosti

ČR - Poznáte a znáte okouzlující města a městečka České republiky? Zahrajte si rozvernou hru o krásných městech naší krásně země, kterou pořádá Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska. Principem soutěže je uhodnout pomocí nápovědy konkrétní město.

V každý den soutěže jsou nabídnuty celkem 3 nápovědy – fotografie, slovo a slepá mapa, které se postupně jedna po druhé po časových intervalech odkrývají. Soutěží se na čas a čím dříve se vám podaří město uhodnout, tím více bodů si připíšete. Pokud byste nepoznali město ani po třetí nápovědě – tento den pro vás soutěž končí, ovšem i za účast získáváte body a následující den se můžete pokusit hádat jiné město znovu.

Soutěžní fotografie, slovo a mapa se na webových stránkách Sdružení objeví jen na jeden příslušný den vždy v rozmezí od 0:01 do 23:59 hodin. Účastník soutěže může soutěžit daný den pouze jedenkrát.

Soutěžícím je každý, kdo se do hry zaregistruje na www.historickasidla.cz. Přihlaste se ještě dnes! Soutěž se totiž koná v průběhu 93 dní a začalo se již od 1. ledna 2020. S každým dnem, kdy nesoutěžíte, ztrácíte možnost získat cenné body!

Jste cizincem ve vlastní zemi, nebo se v Česku slušně vyznáte? Ověřte si sami, jak jste na tom! Ti nejlepší získají ubytovací poukazy v jednom z členských měst Sdružení platné pro rok 2020.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru