Přesně před rokem začalo šílenství jménem Most! V pondělí se znovu vrací na obrazovky
Těšíte se znovu na Luďana a jeho manželku? Foto: Česká televize
Zajímavosti

Most - Bezpochyby patří mezi jednu z věcí, o které se v loňském roce nejen v Mostě mluvilo nejvíc. A také patří mezi nejúspěšnější pořady České televize. Seriál Most! Poprvé jste jej mohli sledovat před rokem. A po roce se znovu vrací na obrazovky.

V žebříčku deseti nejsledovanějších pořadů loňska, v rámci všech vysílatelů, obsadily hned sedm příček pořady České televize. Kromě pohádek se do TOP 10 dostal také zápas Česka proti Německu na Mistrovství světa v ledním hokeji, jenž překonal hranici dvou milionů diváků (2,04 milionu dospělých diváků při podílu na publiku 48,29 %) a stal se druhým nejsledovanějším hokejovým přenosem v historii programu ČT sport. Mezi desítku nejvyhledávanějších se dostal rovněž film režiséra Jana Svěráka Po strništi bos (1,97 milionu) a dva díly seriálu MOST!.

Z pohledu takzvaného timeshiftu, tedy odložené televizní sledovanosti, je sice nejvyhledávanější štědrovečerní pohádka, ale dominantní postavení získal seriál MOST!, který ovládl hned osm z deseti prvních příček. Česká televize v loňském roce měřila i odloženou sledovanost na internetu. Mezi její nejpřehrávanější pořady se opět zařadil seriál MOST!, ale také druhá řada detektivního seriálu Rapl nebo komediální seriál Zkáza Dejvického divadla.

Osmidílný seriál Most! startuje v repríze na ČT1 v pondělí 6. ledna ve 21.05 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru