OPRAVDU SE STALO: Pes ležel u popelnic desítky minut bez hnutí! Zjištění strážníků bylo překvapivé
Věrně vypadající plyšová hračka v ženě vyvolala obavy o osud skutečného zvířete. Foto: e-mostecko.cz
Zajímavosti

Most - V pátek v dopoledních hodinách se na tísňovou linku 156 Městské policie v Mostě obrátila žena z ulice Česká, která sdělila strážníkům, že u kontejnerů u bloku 626 leží více jak dvacet minut nehnutě nějaký pes.

S obavou o pejskův život byla na místo vyslána nejbližší hlídka strážníků. Ta na místě zjistila, že se jedná o velkou plyšovou hračku, která měla velice věrnou podobu psa i svou velikostí. Oznamovatelka se později strážníkům ve vší slušnosti omluvila a planého výjezdu jí bylo líto.

Podobnou věc mohou řešit městští policisté prakticky kdekoliv. Proto je dobře, že se ještě najdou lidé, kterým není lhostejný osud zraněných zvířat. Ne vždy, jako v tomto případě, se totiž může jednat o věrně vypodobenou plyšovou hračku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru