OBRAZEM: Nová kavárna, dětský koutek, ale i coworking či herní zóna! Poznejte BRIDGE 714
Bridge 714 v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most – Veřejnost, firmy, ale i drobní podnikatelé. Ti všichni budou moci v sobotu 19. a v neděli 20. října blíže poznat prostory inovačního a vzdělávacího centra BRIDGE 714 v Mostě. Konat se tam budou dny otevřených dveří v rámci akce Probuď Most festival. Než se tam ale vydáte, představíme vám centrum blíže na našich stránkách.

BRIDGE je místo, které v regionu dlouho chybělo. Nabízí ucelenou nabídku služeb pro jednotlivce, rodiny i firmy z různých oblastí s cílem rozvíjet město i lidi, kteří v něm žijí. BRIDGE do regionu přináší projekty jako sdílené kanceláře, akademii spojující studenty s firmami, ale také zábavu: kavárnu, dětský koutek, hernu s virtuální realitou či lekce angličtiny a cvičení či tance, velmi zajímavé jsou technologické kroužky pro děti. Součástí je rovněž vinotéka a výdejní místo e-shopů. Pojďte si je představit detailněji.

Vinotéka

1510vinoteka

Projděte vstupní bránou do BRIDGE 714 a vychutnejte si výběrové kusy kvalitních vín! Můžete si zde vyzvednout objednávky z e-shopů celé České republiky. Dohodněte si zde schůzku se svým obchodním partnerem a okouzlete ho v prostředí, které pro vás nabízejí. Poradí vám také s kvalitním vínem pro váš romantický večer.

Kavárna

1510kavarna

Vychutnejte si kvalitní kávu praženou v našem regionu a chvíle pohody v příjemném a pohodlném prostředí kavárny. Čeká zde na vás domácí prostředí pro vaše volné chvíle, možnost cateringu, degustace exkluzivních destilátů a prostor pro relaxaci u "sladkovodního moře s rejnoky". Kavárna je také perfektním místem pro vaše business schůzky, narozeninové oslavy, firemní a soukromé akce.

Dětský koutek

1510herna

Skvělý prostor, kde si mohou vyhrát vaše děti. Třeba, když pracujete či popíjíte kávu ve vedlejší kavárně. Své ratolesti můžete po očku pozorovat přes prosklenou stěnu, když se zrovna nezapojíte do společné hry. O vaše ratolesti se postará mladá zkušená au pair ze zahraničí, se kterou si děti procvičí anglický jazyk kreativním a hravým způsobem. Tento unikátní prostor si také můžete pronajmout pro dětské narozeninové oslavy.

Relax-zone, Gamezone

1510gamezone

Sdílí stejné prostory jako dětský koutek. Dokáží se proměnit díky projektorům v příjemné prostory třeba pro cvičení jógy nebo pro hraní na Xboxech na velké stěně. Přijďte si vyzkoušet neskutečné zážitky.

Coworking a konferenční prostor

1510cowork aula

Nemusíte si hned pronajímat celou kancelář, stačí jen pracovní místo! Pro všechny, kteří hledají moderní formu spolupráce v komunitě, vzniká v BRIDGE 714 Coworkingové centrum. Takové, jaké naleznete v Praze, Berlíně, Londýně nebo dalších světových centrech. Ušetříte na pronájmu a ještě máte šanci poznat další podobně laděné lidi. Prostor je také vhodný pro pořádání konferencí a představování projektů.

Pronájem kanceláří

1510kancelare

Potřebujete pro své podnikání více, než nabízí coworking, ale zároveň chcete být součástí tamní komunity? BRIDGE 714 nabízí komerční prostory s kvalitním zázemím Přestěhujte se do kancelářského centra nového formátu!

Školící místnost

1510skolici mistnost2

Prostory, které mohou využít firmy pro vzdělávání svých zaměstnanců, bude zde působit také Bridge Academy. Bridge Academy se zaměřuje na technické vzdělávání studentů a propojuje je s podniky, které jim nabízí atraktivní pracovní zkušenosti. Službu poskytuje Bridge Academy pro studenty ZŠ, SŠ a VŠ.

Mapa – Kde najdete BRIDGE 714

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru