Konec první sezony se blíží ve velkém stylu! Přes léto navštívilo toto místo přes 40 tisíc lidí
Během slunečného říjnového víkendu bylo ve Funparku plno. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most – Funpark v Mostě, jehož hlavní atrakcí je rozsáhlé několikapatrové 3D bludiště, se bude loučit se sezonou. Bludiště bude přes zimu uzavřené.

Atrakce postavená uprostřed parku Šibeník přilákala přes léto od svého otevření na samém konci června přes čtyřicet tisíc návštěvníků. Ti se mohou vydat přes různé překážky na lávky do několika pater, na rozhlednu s výhledem na Most, Krušné hory i České středohoří, mohou se občerstvit a nejmenší děti si mohou zdarma hrát na přilehlém hřišti. Funguje zde také úschovna kol. V zimě bude 3D bludiště uzavřené.

Ještě před tím ale proběhne rozloučení se sezónou ve velkém stylu. Funpárty ve Funparku se uskuteční 27. října od 14 do 16 hodin. A těšit se můžete na pořádnou dávku slizu, kouzelnou show či malování na obličej. Vstupné do bludiště i na věž bude za polovinu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru