OBRAZEM: Pořiďte si pár měsíců starý Hyundai Tucson v barvě měsíční skály. Vyzkoušeli jsme ho a můžeme jen doporučit!
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI.
Zajímavosti

Most - Po několika měsících ježdění, kdy byl tento vůz v rukou jediného řidiče, našeho kolegy, jenž s ním zacházel jako v bavlnce, vracíme Hyndai Tucson do autopůjčovny H-Rent. Jedná se o SUV s přeplňovanou benzínovou 1,6 litrovou pohonnou jednotkou, které velmi dobře sloužilo a zároveň velmi příjemně překvapilo svými jízdními i užitnými vlastnostmi.

Firma H-rent se zaměřuje na dlouhodobé pronájmy vozů, přičemž většinou po půlroce dostane klient vůz nový. Klientem vrácený vůz nabídne okamžitě k prodeji, tak jako v tomto případě. To má celou řadu výhod. Samozřejmě první devizou je jeho lákavá cena. Velice podstatný je ale stav vozu. Oproti předváděcím vozům, kdy se lidé zpravidla snaží většinou vymáčknout, co to jde, vytáčí motor už na první křižovatce či zatáčce, a ještě se v něm projede obrovská spousta řidičů, jsou vozy nabízené H-rent totiž v perfektní kondici. S těmi ve většině případů jezdil jen jeden člověk, který se k němu choval jako k vlastnímu. Navíc vůz má plnohodnotný servis, pojistku, je v záruce. Nový majitel tak získává skvěle zajeté auto, staré jen půl roku, se kterým se dobře zacházelo.

To, jak si vůz užil náš kolega, který jediný s ním po celou dobu jezdil, najdete v jeho recenzi zde.

Za kolik a kde si tedy můžete nabízený vůz Hyundai Tucson pořídit? Vůz je nyní nabízen za cenu 519 tisíc včetně DPH, pořídit jej můžete v sídle firmy H-rent s.r.o., adresa Nad Koridorem 776, Most, pro další informace volejte na telefonní číslo 608 474 128 nebo 608 474 128.

Technické parametry nabízeného vozu Hyundai Tucson 1,6T-GDi Trikolor

  • Motor: 1,6T-GDi
  • Výkon: 130kW
  • Provedení: SUV
  • barva: Moon Rock
  • Výbava: Trikolor Traveller
  • Stav tachometru: 13 396km
  • Rok výroby: 2018
  • Cena: 519. 000,- Kč včetně DPH
  • Další informace najdete zde.

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru