Benzina pokračuje v modernizaci svých myček. Rozšiřuje pěnovou a světelnou show
Foto: Unipetrol
Zajímavosti

ČR – Benzina nadále mohutně investuje do modernizace svých čerpacích stanic a automatických mycích linek. Největší síť čerpacích stanic v České republice v současné době provozuje už 138 myček, které postupně procházejí modernizací. Té se letos dočká dalších 25 lokalit. Vybrané myčky jsou navíc vybavovány pěnopádem FoamSensation, který kombinuje perfektní kvalitu mytí s unikátním světleným zážitkem.

„Jako největší provozovatel čerpacích stanic i automatických mycích linek v Česku se soustředíme především na modernizaci stávajících poboček. Už více než polovina našich myček prošla modernizací. Vloni jsme do jejich rozvoje investovali více než 100 milionů korun a podobnou částku plánujeme investovat i letos,“ říká Filip Balcárek, ředitel pro shop a gastro značky Benzina.

Benzina vybavuje své čerpací stanice moderními mycími linkami SC2 Classic a SC2PRO od německé společnosti WashTec. Myčky disponují šetrnými pěnovými kartáči SoftTecs2, díky kterým nehrozí žádné poškození laku a také tlakem vody až 70 barů pro maximální účinnost předmytí vozidla.

Některé nově modernizované myčky pak nabízí i neotřelý zážitek prostřednictvím technologie FoamSenstation. V případě volby prémiového programu Exklusiv za 329 korun totiž auto pokryje extra porce účinné aktivní pěny vytvářející kompaktní stěnu nasvícenou LED diodami a zákazník může sledovat neobvyklou hru barev na pěnovém vodopádu. Program Exklusiv však nenabízí pouze show, ale rovněž kvalitnější mytí. To zaručuje použití až patnáctinásobku pěny a extra mytí ráfků kol.

Technologie FoamSenstation je na myčkách Benziny dostupná od roku 2017 a nyní ji zákazníci mohou využít už na devíti lokalitách po celém Česku: v Praze na Barrandově, Jižní Spojce a na Kolbenově ulici. Mimo hlavní město pak v Českých Budějovicích, Hluboké nad Vltavou, Zlíně, Kolíně, Říčanech a Mělníku. Do konce letošního roku bude technologií FoamSensation vybaveno až 16 lokalit. „Našim cílem je poskytovat prémiové mytí za přijatelné ceny a plnit rostoucí očekávání našich zákazníků pomocí těch nejmodernějších technologií, které mohou nabídnout i speciální zážitek atraktivní nejen pro děti, ale i pro dospělé,“ uvedl Filip Balcárek.

Benzina loni jako první v Česku spustila mobilní aplikaci Mycí Digi Linka, díky které si zákazníci mohou nechat umýt auto bez nutnosti platit za mytí na pokladně čerpací stanice. Vše se odehrává přimo v mobilu zákazníka velmi interaktivním a přehledným způsobem. Stačí si jen v prostředí aplikace najít mycí linku, postavit se před ní na vyznačenou bílou čáru a následně už jen spustit libovolný mycí program. Zákazníci navíc ušetří. Aplikace nabízí celou řadu zvýhodnění např. Happy Hours se slevou 20 % nebo výhodné balíčky mycích programů. V rámci uvítání nových uživatelů aplikace momentálně Benzina nabízí první mytí libovolným programem za pouhých 49 korun!

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru