Napsali jste nám: Školáci uspořádali sbírku pro útulek v Ciboušově
Konzervy, granule, pamlsky a další potřebné věci do útulku dovezly Simona Procházková, Valérie Hlinovská a paní učitelka Dušková.
Zajímavosti

Chomutov - Žáci z chomutovské Základní školy Kadaňská pomohli opuštěným pejskům v útulku v Ciboušově. Dovezli sem spoustu dobrot a dalších potřebných věcí. Vše žáci školy postupně nashromáždili díky sbírce. A takhle samotná předávka věcí přímo v útulku probíhala.

V pátek po vyučování jsme ve složení Simona Procházková, Valérie Hlinovská a paní učitelka Dušková vyrazily z Chomutova s plně naloženým osobním autem do Psího útulku do Ciboušova u Klášterce nad Ohří. Tam jsme předaly granule, konzervy, piškoty, deky, pelíšky, hračky i ostatní potřeby – zkrátka vše, co žáci naší školy pečlivě ve sbírce nashromáždili.

Vedoucí útulku nám pověděla, co se u nich od loňska změnilo. Jakou má radost, že dobře funguje i služba venčení pejsků, že si naší podpory velmi váží a za všechny dary poděkovala.

I když jsme se k zadním psím kotcům podívat nemohly, „Holky“ Rézi, Gojša a Brusča nám předvedly parádní aport míčků a Bojar s  Karlem zase ty nejdojemnější psí oči.

2603utulekkocky

Prohlédly jsme si také kočičí útulek – pěkné dřevěné kukaně a řadu prolézaček a škrabadel. Přestože jsme se přesvědčily, že se zvířata v ciboušovském útulku mají dobře, přejeme jim brzké nalezení hodných páníčků.

Autor: S. Procházková, V. Hlinovská – 9.B, E. Dušková, učitelka

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru