VIDEO: Bezdomovec našel trik, jak se sám vyklopit z kontejneru na oblečení
Bezdomovec vylézá z kontejneru na textil. Foto: Michal Hrdlička
Zajímavosti

Most – V pátek ve večerních hodinách se obrátila žena v Mostě na linku tísňového volání Městské policie v Mostě s informací o tom, že vidí z okna, jak do kontejneru na textil zalézá nějaký muž.

Operační dozorčí městské policie na místo vyslal hlídku strážníků, která po příjezdu na místo zjistila, že oznámení se zakládá na pravdě a v kontejneru na textil se nachází muž. Jak se později ukázalo, šlo o bezdomovce, který se šel do kontejneru vyspat.

Strážníkům sdělil, že vyleze sám. Po chvilce se z kontejneru skutečně vysoukal. Městští policisté zjistili, že je nezraněný, provedli jeho ztotožnění a kontrolu, zda se nenalézá v pátrání Policie České republiky. Poté byl z místa vykázán.

Snaha dostat se do podobných kontejnerů přitom může skončit tragicky, známé jsou případy udušení, když nešťastníky přivřelo například víko.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=5PrjxAXhXlM

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru