ČR - Po roce přichází na trh druhý díl motorkářského průvodce po Česku, který se tentokrát zaměřil na oblast středních Čech.

„Pro milovníky jedné stopy jsme ve Středočeském kraji připravili ty nejlepší motorkářské trasy o celkové délce přes tisíc kilometrů, desítky tipů na zajímavá zastavení na cestě, technická muzea, historické military objekty, hrady a dobře dostupné zříceniny spolu s tipy na baštu v prověřených restauracích,“ přibližuje autor motorkářských výletů Oldřich Bubeníček.

„Celá knížka vznikala ve spolupráci s legendární značkou Harley-Davidson, od které jsme dostali k dispozici několik novinek pro rok 2018. Najeli jsme na nich stovky kilometrů a pořídili spousty pěkných fotografií, které dokreslují atmosféru, v jaké tento průvodce vznikal. Uvolněné a pohodové cestování se stádem koní pod sedlem, bez omezování zácpami a silným provozem, svobodně a bez limitů,“ popisuje motorkář z Mostu.

Skvělý dárek pro každého motorkáře, který zpříjemní dlouhé zimní čekání na první jarní vyjížďku si můžete objednat na stránkách www.motowander.cz.

1612motowander2

Ukázka z knihy. Foto: motowander.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru