Kousek od Chomutova si můžete zabruslit na vánočním kluzišti pod širým nebem. Brusle vám půjčí
Ledovou plochu najdete vedle vánočně vyzdobeného náměstí, pár metrů od nákupního centra Central. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - V Mostě opět otevřeli vánoční kluziště pod širým nebem. Najdete ho v centru města kousek od nákupního centra Central. Bruslí se tady na opravdovém ledě, kluziště je v provozu o všední dny i během víkendu, a to až do 20.00 hodin. 

Kluziště vyrostlo konkrétně v rekonstruovaném parčíku mezi úřadem a hotelem. Provozovatelem je Sportovní hala Most. Zaměstnanci plochu připravovali deset dní. "V letošním roce očekáváme vyšší návštěvnost, zvýšili jsme komfort pro návštěvníky," říká ředitel sportovní haly Petr Formánek. Okolo mantinelů najdete vyvýšené rošty a další novinkou je vyhřívaná převlékárna. Pokud nemáte brusle, na místě vám je za poplatek půjčí.

Jaká je provozní doba kluziště? Za kolik si můžete zabruslit? Přinášíme přehled níže.

1312kluzisteplakat

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru