Veronika Kašáková. Foto: Nadační fond VK
Veronika Kašáková. Foto: Nadační fond VK
Zajímavosti

Chomutov - Modelka, spisovatelka a ředitelka nadačního fondu Veronika Kašáková si plní svůj další sen a opět myslí na děti z dětských domovů. Díky tomuto kroku si bude moci svůj sen realizovat také padesát dětí vyrůstajících bez rodin a dalších osmnáct dětí pozná, jak jsou krásné.

Vyrůstala v dětském domově a sny patřily k její každodenní rutině. Snila o rodině, lásce, chtěla v životě uspět. Tehdy byla však hlavně hodně zranitelná a cítila se opuštěná. Nebýt tety Hanky, nepoznala by, že i ona může něco dokázat. Začala si své sny zhmotňovat, a hlavně se snažit, aby se zrealizovaly. Dnes již ví, že sny se plní.

Veroniku Kašákovou již zná hodně lidí a hlavně hodně dětí. Nejdříve se zúčastnila soutěže krásy, potom se vyzpovídala v knize Z děcáku až na přehlídková mola, rozhodla se pomáhat dětem. Ty nejdříve navštěvovala se svojí Roadshow, a tato činnost vyústila v založení Nadačního fondu Veroniky Kašákové. Díky fondu předává dětem, které vyrůstají bez rodin, to, co chybělo v dětství jí samotné. Víru v samu sebe, uvědomění si, že jsem schopný něčeho dosáhnout, když budu mít svůj cíl a vědět, že sny nejsou jen to, co nám probíhá v noci před očima, ale představa o tom, čím chci být. Za rok 2016 navštívila Veronika Kašáková 34 dětských domovů, zanechala za sebou 431 motivovaných dětí a ujela celkem patnáct tisíc kilometrů.

Spolupráce s Oriflame podpoří děti z dětských domovů

Tato mladá, krásná a energická žena však neumí zpomalit. Jejím dalším snem, který si právě v těchto dnech splnila je skutečnost, že se stala tváří renomované kosmetické značky Oriflame.

Spolupráce s Oriflame není však pro Veroniku jen skutečnost být tváří značky, ale v první řadě i startem nového celorepublikového projektu s Nadačním fondem Veroniky Kašákové.

„S obrovskou vděčností a zodpovědností jsem přijala nabídku spolupráce od značky Oriflame, která je pro mě splněním snu. Jsem dojatá, protože je pro nás velkou ctí propojit nadační fond s tak úspěšnou kosmetickou značkou. Společně pomůžeme v tomto roce padesáti dětem s podporou vzdělání a osmnácti vybraným dětem s profesionálním týmem odborníků pomůžeme zvýšit sebevědomí v projektu Proměny s Veronikou,“ sdělila Veronika Kašáková.

Spolupráce s Oriflame podpoří děti z dětských domovů. Na padesát z nich čeká cílené vzdělávání a systematické semináře, zaměřené na zvládnutí těžké situace nejen při příchodu do dětského domova a pobytu v něm, ale hlavně na přípravu pro vstup do plnohodnotného života po jejich odchodu z dětského domova. Jedním ze snů každého dítěte z dětského domova je dobře se postavit na vlastní nohy a díky tomuto projektu to budou moci zvládnout lépe. Dalších osmnáct dětí pak zažije jaké to je být hýčkán a zjistí, jak dobře můžou vypadat. Vezme si je do parády kadeřník, stylista a profesionální fotograf a děti v průběhu jednoho dne pod jejich rukama rozkvetou do plné krásy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru