KHK Žatec s. r. o.
KHK Žatec s. r. o.
Zajímavosti

Žatec - Tradiční akce společnosti Peugeot Česká republika odstartuje již za 7 dní. Od 23. ledna máte mimořádnou příležitost k nákupu vybraných modelů značky Peugeot za velmi výhodných podmínek. Navštivte autorizovaného prodejce aut značky Peugeot, autosalon KHK Žatec.

„V rámci akce 7 dní Peugeot mohou naši zákazníci využít skvělé cenové nabídky z široké modelové řady vozů této značky. Jen v průběhu těchto sedmi dnů mohu mít financování nového vozu s 0 % navýšením, prostřednictvím operativního leasingu a třeba i s odečtením výkupní ceny jejich stávajícího vozu,“ uvádí Iveta Luknárová, vedoucí prodeje vozidel společnosti KHK Žatec.

Pokud je Vaší prioritou pořízení bezpečného, úsporného auta, v atraktivním provedení, s moderními technologiemi, s vysokou výbavou již v základním provedení a za velmi výhodných podmínek, určitě navštivte v týdnu od 23. do 29. ledna KHK Žatec a seznamte se podrobně s vaším novým vozem. Tak výhodná cenová nabídka aut jako v tomto týdnu se několik měsíců opakovat nebude.

KHK Žatec nejdete na adrese Čeradická 2031 v Žatci, nachází se hned u hlavní silnice na trase Most - Plzeň. Více informací najdete na webu KHK Žatec s. r. o. nebo na Facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru