Decathlon, Kaufland, Jysk a spousta dalších. V kraji se před svátky otevře řada nových prodejen
Nové obchodní centrum v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Ústecký kraj – V Ústeckém kraji přibude obchodů. Od sportovního zboží přes supermarket po oblečení či nábytek. Otevírat se budou postupně už za pár dní.

V teplické Olympii, která patří realitní skupině CPI Property Group, otevře 23. listopadu Decathlon první prodejnu v Ústeckém kraji. Ta nabídne širokou škálu sportovního vybavení, oblečení a obuvi na pronajaté ploše 1600 m2. Otevření Decathlonu je součástí komplexní a nákladné modernizace centra s rozpočtem přesahujícím 500 milionů korun, která také počítá s rozšířením počtu obchodních jednotek ze současných 70 na více jak 80.

1811olympia

Olympia Teplice, kde se otevře první Decathlon v kraji. Foto: CPI Property Group

Skupina JTH dokončuje v Teplicích stavbu nového sportovně obchodního centra, kterému bude dominovat Kaufland s lanovým parkem na střeše. Práce na výstavě byly zahájeny v únoru 2018. Skupina JTH dříve uvedla, že na konci listopadu letošního roku by mělo dojít k předání díla. Harmonogram prací je naplánovaný tak, aby v prosinci 2018 před vánočními svátky bylo centrum v provozu. Centrum stojí na místě bývalého zimního stadionu.

1811kaufland

Stavba nového centra v Teplicích. Foto: Oldřich Hájek

Nedlouho před dokončením jsou první obchodní jednotky v nákupním parku, který vzniká na okraji Litvínova při příjezdu od Mostu vedle Lidlu. A již je známé, které řetězce zde budou. Brzké otevření už avizuje síť prodejen Expert elektro, která po Litvínovu rozvěšuje plakátky. A které další obchody tam najdete? Budou to KiK textil, obchod s hračkami Dráčik, obuv Deichmennn, zvířecí potřeby a krmiva Pet center, Teta drogerie a dále Jysk, Sportisimo, Gate a Style. Rozloha nákupního parku je téměř osm tisíc metrů čtverečných. Pro srovnání: Prodejní plocha mosteckého Centralu je přibližně 18 tisíc metrů čtverečných.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru