Mobily za tři stovky! Čínská značka Xiaomi otevírá Mi Store v Teplicích
Xiaomi Redmi Note 4.
Zajímavosti

Teplice – V nákupním centru Galerie Teplice se v sobotu otevře první Mi Store v Teplicích a jeden z prvních v Česku. Pro zákazníky jsou připravené lákavé akce.

Každý zákazník si bude moci koupit jeden zlevněný produkt. Dají se očekávat obří fronty. Proč? Například mobilní telefon Redmi Note 4 se bude prodávat za 500 korun. K dispozici bude takových 20 kusů. Originální cena je 4490 korun. Za tři stovky si bude moci prvních 30 zákazníků koupit Redmi S2 s původní cenou 4390 korun.

Slevy budou třeba i na sportovní hodinky Amazfit Bip, na které bude stačit místo 1990 korun 200 korun. Připraveno jich bude třicet. Nejvíce bude téměř zdarma sluchátek Mi In-Ear Headphones. Rovná tisícovka nových majitelů si je bude moci pořídit za pouhou jednu korunu. Jejich cena je přitom běžně 249 korun.

Slevy budou i na další produkty, celkově pro prvních 1140 zákazníků. Slavnostní otevření obchodu se odehraje 14. července od 11 hodin. Součástí bude také soutěž o další hodnotné ceny a celodenní slevy 30 procent na vše.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru