Kdo natankuje benzin na autodromu, může vyhrát zajímavé ceny
Foto: Autodrom Most
Zajímavosti

Most - Mostecký autodrom vyhlásil novou soutěž. Každý, kdo si v červenci natankuje do nádrže svého vozu benzin či naftu alespoň za 100 korun u samoobslužné čerpací stanice OMV v areálu autodromu, může vyhrát jednu z pěti zajímavých cen.

„Na konci měsíce účtenky od benzinu či nafty slosujeme. Kdo má zájem se soutěže zúčastnit, odevzdá účtenku se svým jménem a telefonním kontaktem ve startovní věži či ve správní budově polygonu, nebo ji oskenovanou pošle e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.,“ upřesnila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Hlavní cenou je poukázka na kurz sportovní jízdy v hodnotě 5 433 korun. Ostatní čtyři výherci získají půlhodinovou jízdu po velkém závodním okruhu vlastním vozem v hodnotě 1 100 korun, dvě vstupenky na závodní víkend Czech Truck Prix v celkové hodnotě 980 korun, ruční umytí vozu v hodnotě 500 korun nebo desetiminutovou jízdu po velkém závodním okruhu v hodnotě 400 korun.

„Nezáleží, při jaké příležitosti si návštěvník našeho areálu pohonné hmoty načerpá. Zda dorazí na některou z našich akcí, například závody nebo kurz bezpečné jízdy, nebo se prostě přijede jen podívat. Jsme otevřeni každému, na požádání hosty po areálu i provedeme. Soutěží pak chceme motivovat i pravidelné návštěvníky a připomenout jim tak, že kromě zážitkových nabízíme i mnoho dalších praktických služeb,“ doplnila Svobodová.

Vedle čerpací stanice pohonných hmot autodrom disponuje i dobíjecí stanicí pro elektromobily či pneuservisem, který kromě oprav a výměny pneumatik nabízí i drobné servisní služby a komplexní umytí a vyčištění vozu (píšeme zde). „Pobyt na autodromu je možné si zpestřit i na motokárové dráze, pro nejmenší návštěvníky máme dopravní hřiště se značkami a funkčními semafory. Půjčíme jim zdarma kola, koloběžky či odrážedla a také přilby. Odreagovat se mohou i na skluzavce, prolézačkách a na malém hřišti si zahrají i fotbal,“ vyjmenovala Svobodová.

0507autodrom2

Foto: Autodrom Most

Akciová společnost AUTODROM MOST provozuje stejnojmenný závodní okruh. Budoval se v letech 1978 až 1983 v místě bývalého povrchového hnědouhelného dolu Vrbenský. Nápad na stavbu autodromu sice vznikl v souvislosti s automobilovými a motocyklovými závody, hned od počátku se ovšem počítalo s jeho využitím i pro jiné účely.

Autodrom tak brzy ožil také testováním závodních i nově vyvíjených vozů, výcvikem řidičů speciálních vozidel sanitních, hasičských nebo policejních, závodnickými školami či kurzy bezpečné jízdy. Tuto úlohu převzal později polygon, vybudovaný v areálu závodního okruhu v roce 2005. Stále je největším a nejkomplexnějším zařízením svého druhu v České republice, které svou dispozicí, instalovanými technologiemi a dalšími navazujícími aktivitami nabízí na ploše 13 hektarů jedinečné podmínky pro výuku a výcvik řidičů ve všech oblastech problematiky řízení vozidel veškerých druhů a tonáží.

(fou)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru