BYLI JSME PŘI TOM: Nemocnici v Ústí obsadil filmový štáb krimiseriálu Rapl 2
Masarykovu nemocnici v Ústí obsadil filmový štáb krimiseriálu Rapl 2. Foto: Petr Sochůrek
Zajímavosti

Ústí nad Labem – Na filmový štáb České televize točící v Ústeckém kraji krimiseriál Rapl 2 narazí o tomto víkendu návštěvníci ústecké Masarykovy nemocnice. Kromě známých herců, kterými jsou například Hynek Čermák, Alexej Pyško, Lukáš Příkazký nebo Tomáš Jeřábek, v jednotlivých scénách hrají i Ústečané.

Při sobotním natáčení zimních scén v roli zdravotní sestry byla k vidění Olga Cepoušková z Krásného Března, která je ve svém profesním životě zdravotnicí. „Hrát sestru v televizním seriálu je něco jiného než v reálném životě. Když něco pokazíte před kamerou, dá se to zopakovat. Jako profesionálka si chybu dovolit nemohu, v případě že se jí dopustím, už ji těžko napravuji,“ řekla usměvavá zdravotnice.

1006 rapl2

 Olga Cepoušková z Janem Révaiem, který v seriálu hraje právníka. Foto: Petr Sochůrek

Dalším Ústečanem, který se na „plac“ postavil vedle známých herců, byl Ústečan Tomáš Müller. „Do seriálu jsem se dostal náhodou. Když byl konkurz na komparzisty v ústeckém kulturním domě, tak mě kolegové z práce přemluvili, abych šel s nimi. Nejdřív jsem odmítal a říkal jsem jim, že nejsem žádný herec. Bylo potom velké překvapení, když mi za zhruba čtrnáct dní přišla SMS zpráva, jestli mám o natáčení opravdu zájem. Kolegové, kteří stáli o to si opravdu v seriálu zahrát, se cítili trošku dotčeni, že ten kdo šel na konkurs z vyhecování, roli nakonec dostal a oni nic,“ uvedl Tomáš Müller, který v seriálu hraje policistu.

1006 rapl3

 Vlevo Ústečan Tomáš Müller. Foto: Petr Sochůrek

„Chtěl bych moc poděkovat obyvatelům Ústeckého kraje za vstřícnost, ochotu a trpělivost,“ doplnil producent Josef Viewegh. V Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem bude filmový štáb natáčet i v neděli.

FOTOGALERIE:

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru