Dvě stovky důchodců z celého kraje se sjely na netradiční olympiádu do lázní Evženie
Akci finančně podporuje město. Proto i radní města předávali ceny v podobě pohárů a medailí. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Zajímavosti

Klášterec nad Ohří - Téměř dvě stovky závodníků v seniorském věku z celého Ústeckého kraje se sešlo v lázních Evženie v Klášterci nad Ohří. Zúčastnili se tady netradiční olympiády.

Soutěžilo se v družstvech. Akci, kterou již čtrnáctým rokem připravila místní organizace Svazu postižených civilizačními chorobami, finančně podporuje město. Proto i radní města předávali ceny v podobě pohárů a medailí.

Vítězem se stalo družstvo 2. ZO Klášterec nad Ohří, na 2. místě se umístila organizace z Jirkova, třetí příčku obsadili závodníci z Litoměřic. Vyhlašovali se i nejlepších sportovci v jednotlivcích. Tady si nejlépe vedla Jana Bauerová z Litoměřic a Jaroslav Bednář z 1. ZO Klášterec nad Ohří.

1805duchodci1

1805duchodci4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru