OBRAZEM: Castingu na Rapla II. se zúčastnily stovky zájemců z celého kraje
Na casting se stála fronta. Zdroj: Ústecký kraj
Zajímavosti

Ústecký kraj - Případné setkání a hraní po boku dalších předních českých herců v seriálu Rapl s nekompromisním vyšetřovatelem Kunešem v podání Hynka Čermáka v hlavní roli. To jsou hlavní důvody, proč v úterý 13. února dorazily stovky lidí do Kulturního domu v Ústí nad Labem, kde se odehrával casting na epizodní role do pokračování úspěšného seriálu z produkce České televize. Na casting přijeli zájemci z celého kraje.

Již od desíti hodin, kdy casting začal, se v prostorách ústeckého kulturáku tísnilo několik desítek nedočkavců. Dokonce se tady tvořily fronty. „Na casting do Ústí přišlo 646 lidí z celého kraje,“ řekla Barbora Hyšková z Filmové kanceláře Ústeckého kraje. Někteří se přišli registrovat vůbec poprvé, jiní již měli zkušenosti s natáčením. „Objevila jsem se v Dešťové víle, která se točila v Zubrnicích a malou roličku jsem si zahrála i v koprodukčním filmu Radeckého pochod. Ten se natáčel v Křimově u Chomutova,“ svěřila se Ústečanka Eva Šlégrová. Ta, stejně jako všichni ostatní, teď musí čekat, až se jim z produkce ČT ozvou.

Druhá série Rapla se má podle tvůrců více soustředit na charaktery obětí kriminálních činů a na prostředí, z nějž vzešly. „Děj jsme přestěhovali z Krušných hor do Ústí nad Labem, řeka bude mít v sérii jednu z hlavních rolí. Točit se bude také na Mostecku a podíváme se do Děčína, kde jsme točili Cirkus Bukowsky,“ vypočítal režisér a scenárista Jan Pachl.

V roce 2016 natáčela ČT za vydatné regionální pomoci Filmové kanceláře Ústeckého kraje na severu Čech seriál Svět pod hlavou, který se stal následně hitem televizních obrazovek.

 02

Zájemci museli vyplnit dotazník.

03

Učesat se před focením...

04

...a úsměv, vyletí ptáček!

05

A nyní budou zájemci čekat, až se jim produkce ozve.

 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru