Ústecký kraj - Přírodní kosmetika je žádaná stále více. Zjistěte, jak funguje, aniž byste si museli zvát kosmetické dealery k sobě domů.

Kosmetické firmy chrlí každou chvíli novinky a regály v obchodech praskají ve švech. Dámy by měly být ve svém živlu. A přestože jsou všude testery, mezi regály, zvláště teď před Vánocemi plnými nakupujících, není na pořádné vyzkoušení prostor ani klid. V Mostě je ale nyní konečně místo, které je k vyzkoušení kosmetiky přímo stvořené, takže se nakupující nemusí bát, že pořídí nevhodný výrobek.

Konečně už i tady lidé najdou butik s kosmetikou TianDe. „V Česku je tato přírodní kosmetika, která se vyrábí z bylinek z panensky čisté přírody v Altaji, k dostání pět let roky a stoupá v oblibě. V butiku mají návštěvníci ty nejlepší podmínky - soukromé toaletní stolečky zajistí nerušený klid a neomezený čas na zkoušení. Dámy si budou moci vše otestovat a k dispozici je jim ochotná prodavačka,“ zve do nově otevřených prostor v Báňských stavbách Jarka Matušková.

Obchod bude otevřen i během adventních víkendů, a to od 9 do 12 hodin a na veškeré zboží, včetně objednaného z e-shopu, dostanou zákazníci slevu 5 %. Připravili jsme pro vás ZÁŘIVOU VÁNOČNÍ STŘEDU – jde o akci prodejny a eshopu 20.12.2017, kdy můžete veškerý sortiment nakoupit s 10% slevou. Eshop najdete na www.tiandeprozdravi.cz.

Butik, který sídlí v místě, kde dříve byly Levné knihy, možná na první pohled působí velmi luxusně, jde však o běžný obchod s cenově dostupnými výrobky. „Myslím, že postačí zdůraznit, že jde o přírodní bylinnou kosmetiku s vysokým obsahem účinných látek. Chceme, aby si zákazníci mohli na vlastní kůži vše vyzkoušet a vidět, jak působí a zvolit to, co je pro ně nejlepší,“ zdůrazňuje Jarka Matušková a dodává, že volný překlad názvu TianDe zní nebeská dokonalost.

Kosmetika TianDe má širokou škálu výrobků určených pro ženy, děti i muže. Snoubí v sobě zkušenosti čínské a tibetské medicíny. Velmi si ji chválí například dívky s aknózní pletí. Vedle kosmetiky nabízí i prostředky pro domácnost bez chemie.
Protože mostecký butik má být skutečným místem, kde se v dnešní uspěchané době lidé aspoň na chvíli zastaví, jeho majitelky v něm plánují i přednášky. „Máme krásný bezbariérový prostor. V prvním patře jsme vybudovali lounge, kde si při kávě budeme moci popovídat o přírodní kosmetice mnohem více. Budeme zde i pořádat školení, zajímavé přednášky a od 24. ledna 2018 zahajuje svou aktivitu i náš večerní Lady klub,“ uzavírá Jarka Matušková.

Řadu aktuálních informací najdou zájemci i na facebooku TianDe pro zdraví a stejnojmenný je i e-shop.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru