Jezdíte do mosteckého aquadromu? Mají tam nový odbavovací systém
Nový odbavovací systém na aquadromu. Foto: Mostecké listy
Zajímavosti

Most - Mostecký Aquadrom zahájil v pondělí 9. října provoz s novým odbavovacím systémem. Návštěvníci koupaliště mají díky němu například možnost výběru šatní skříňky a trezoru, trezorek je navíc možné zamknout na jedny čipové hodinky, čímž odpadá starost o klíček navíc. Vratná záloha je libovolně nastavitelná a umožňuje i nulovou zálohu například pro děti nebo ty, kteří jdou jen plavat.

Abonenti s vlastními čipovými hodinkami nemusejí stát ve frontě, protože pro vstup na koupaliště využijí samoobslužné turnikety. Samoobslužný turniket je nově instalován i z ulice Zdeňka Štěpánka. Stejný je i na letní terase, kde umožňuje průchod z bezbariérové haly na venkovní bazény i s kočárky nebo vozíčkářům. Systém také nešidí zákazníka, protože překročení zakoupeného limitu počítá po minutách.

Nový odbavovací systém je výhodný také pro provozovatele, neboť automaticky účtuje do systému EET a automaticky odepisuje prodané zboží, odbavení je rychlejší a snazší.

Jistým mínusem může být, že jednorázové pořízení permanentky je o 20 korun vyšší, než bývalo, a vyšší je i penále za ztrátu čipových hodinek. Systém si bohužel „nerozumí“ s původními permanentkami s čárovým kódem, proto je třeba je nahradit novými. A to buď elektronickou peněženkou, jejíž pořizovací cena je 60 korun, nebo čipovými hodinkami pro abonenty, které navíc umožňují samoodbavení, stojí však 150 korun. Už je na návštěvnících, na který z uvedených nosičů si nechají převést svůj kredit ze staré permanentky, Aquadrom Most jim při převodu přidá 40 korun, které museli abonenti vynaložit na pořízení původní permanentky.

(sed)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru