Ústí nad Labem - Kvalita, spolehlivost, úspornost, nejprodávanější vůz světa, vybavený nejmodernějšími bezpečnostními systémy... To je světová jednička Toyota Corolla. Nejen tento model vozu značky Toyota si můžete o víkendu takzvaně osahat, vyzkoušet a zakoupit za velmi výhodných podmínek v rámci akce Toyota Víkend v autosalonu Toyota Louwman Ústí.

„Hlavním tématem chystaného Toyota Víkendu bude model Corolla. Legendární model Corolla, ale i další modely značky Toyota si zákazníci u nás budou moci pořídit díky akční nabídce za velmi zajímavou cenu. Atraktivní cenové zvýhodnění, zimní pneumatiky, lité disky, či bonus při výkupu staršího vozu, může pořizovací náklady za nové auto snížit na velmi příjemnou úroveň. Pro všechny bude připraveno malé občerstvení a postaráme se i o děti,“ uvedl Petr Tampír, vedoucí provozovny Toyota Louwman Ústí.

Toyota Víkend 16. a 17. září chystá zvýhodnění až 90.000 korun, a to díky akční nabídce Benefit pro vybrané modely, zimním pneumatikám či designovým litým diskům zdarma a bonusu při výkupu vašeho staršího vozu až 35.000 korun.

Přijďte si vyzkoušet a projet se ve vašem budoucím novém voze na Toyota Víkendu v autosalonu Toyota Louwman Ústí, Solvayova 6, Ústí nad Labem, v sobotu 16. září od 9 do 17 hodin a v neděli 17. září od 9 do 15 hodin. Staňte se členem rodiny majitelů světově nejprodávanější značky aut či světově nejprodávanějšího modelu Toyota Corrola. Více informací naleznete zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru