Rybáři se povedl na dovolené kapitální úlovek
Foto: Lucie Baťková
Zajímavosti

 

 

Most - Více než třicetikilového kapra ulovil Mostečan Martin Baťka ve Slovinsku na jezeře Bled, kde tráví dovolenou se svou manželkou Lucií.

Manželé poslali naší redakci fotografii tohoto trofejního kapra lysce, kterému naměřili 31,3 kilogramu. "Dvakrát to píplo a byl tam," popsala Lucie Baťková. Kapr se chytil na speciální rybářskou návnadu Krill 24mm. "Pro manžela je to veliký úlovek, jde asi o čtvrtou největší rybu na Bledu," dodává Lucie Baťková.

Jezeru Bled se přezdívá výkladní skříň Slovinska. Je obklopené horami, uprostřed je nádherný ostrůvek s poutním kostelem, který dodává krajině na fotogeničnosti. A evidentně se tam daří i rybí populaci.

0509kapr2

Foto: Lucie Baťková

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru