Zaměstnanci Severočeské teplárenské se na jedno dopoledne proměnili v tetičky a strýčky dětí z kojeneckého ústavu
Zaměstnanci vyvezli děti do zooparku. Zdroj: United Energy
Zajímavosti

Chomutov - Již podruhé udělali zaměstnanci Severočeské teplárenské radost dětem z kojeneckého ústavu. Tak jako loni se 20 dobrovolníků v rámci projektu SETEP DAY na jedno dopoledne proměnilo v tety a strejdy, kteří vyvezli děti za brány ústavu, konkrétně do chomutovského zooparku.

„Svůj první projekt firemního dobrovolnictví pod názvem SETEP DAY zrealizovala společnost teprve v loňském roce a svou pomoc nabídla Kojeneckému ústavu v Mostě. Den strávený s malými dětmi s pohnutými osudy zaměstnance nadchl natolik, že si přáli tuto akci zopakovat. Letos se akce zúčastnili dokonce již čtyři muži“, sdělila Miloslava Kučerová, tisková mluvčí komořanské teplárny.

2208deti2

Ani letos se výprava neobešla bez emocí. „Loni se akce neobešla bez slz našich zaměstnankyň, letos se přidaly i slzičky některých dětí, které si své opatrovníky stačily oblíbit,“ doplnila Kučerová.

Dobrovolníkům poděkovala staniční sestra Stanislava Sladomelová: „S dětmi chodíme ven pravidelně, ale abychom mohli vyvézt více dětí najednou a někam dál, k tomu je potřeba více rukou. Proto jsme za pomoc dobrovolníků opravdu rádi a uvítáme jejich pomoc i v budoucnu“.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru