Studenti z Kadaně vytvořili originální stavby z vlnité lepenky. Poznáte, co to je?
Knihovna s kavárnou Tilia.
Zajímavosti

Kadaň – Studenti Střední průmyslové školy stavební z Kadaně vytvořili z vlnité lepenky kino Surrounded Dancer a knihovnu s kavárnou Tilia. Stavby poslali do soutěže Stavby z vlnité lepenky. Zda postoupí do finále, by mělo být známo do 7. června. Finále se uskuteční 21. června v brněnském Pavilonu Anthropos. Soutěž pořádá Svaz výrobců vlnitých lepenek ve spolupráci s obalovou společností Eko-kom.

Mladí stavaři a stavařky v letošním 11. ročníku soutěže vytvářeli originální stavbu podle vlastního návrhu. Téma bylo „Originální turistická atrakce (stavba) jako zviditelnění Česka v zahraničí“. Hodnotí se originalita a neotřelá myšlenka. Každá z přihlášených 30 středních stavebních škol měla možnost do soutěže přihlásit dvě stavby. Odborná porota vybere šest staveb, které postoupí do finále.

Škola vítězného projektu se může těšit na ceny v hodnotě 20 tisíc korun. Školy umístěné na druhém a třetím místě vyhrají cenu v hodnotě 10 tisíce a 5 tisíc. Šest finálových škol bude nově bojovat o čtvrtou cenu v hodnotě 5 tisíc. Kč. Jedná se o titul „Nejlepší obal z vlnité lepenky na soutěžní stavbu“, který školy a studenti vyrobí pro bezpečnou přepravu modelu do finále.

0706stavba2

Kino Surrounded Dancer 

0706stavba

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru